İşte! Spotify’ ın yeni tasarımı ve özellikleri 

Spotify, kullanıcılarının etkileşimini artırmaya yönelik adımlar attı. 

Photo by Alexander Shatov on Unsplash

Spotify, kullanıcılarının etkileşimini artırmak için düğmeye bastı ve bugün düzenlenen Stream On etkinliğinde yeni tasarımını ve özelliğini tanıttı. Platformda bulunan Podcast ve Sesli Kitaplar hizmetleri de bu yeni değişimden etkilenecek. 

Peki ya bu değişiklikler neler? 

8 Mart tarihinde sunulan yeni Spotify arayüzü tüm başlıklar için kişiselleştirilmiş ön yüz sunuyor. Yeniden tasarlanan Spotify, mobil uygulama yüzünde, daha fazla şarkı ve podcaste yer verecek. Dikey olarak tasarlanan arayüzde kaydırılabilir ‘’Keşfet’’ sekmesi yer alıyor. Keşfet sekmesi ile tasarımın TikTok arayüzüne benzediği görülüyor.

Kullanıcılar aşağı kaydırıldıkça birçok müzik ve podcast önerilerini görebilecek. Böylelikle müzik, podcast ve sesli kitap kütüphanenizi artık daha kolay artırabileceksiniz. Spotify kurucusu Daniel Ek, Smart Shuffle özelliğinin geliştirildiğini açıkladı. Smart Shuffle, yapay zeka ile birlikte çalışan Spotify DJ niteliğini de içerecek. Spotify DJ, kullanıcılara kısa sürede kişiselleştirilmiş radyo oluşturan bir özellik olarak tanımlanabilir. 

Spotify’ın yeni tasarımı ve özelliği hakkında deneyimlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

 Bu link ile yeni tasarım ve özellik hakkında hazırlanan videoyu izleyebilirsiniz. 

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!