Tiktok, Series özelliği ile ücretli videoların olacağını duyurdu. 

Tiktok, Series özelliği ile içerik üreticilerine yeni bir gelir kapısı sundu. 

Photo by Solen Feyissa on Unsplash

TikTok, son zamanlarda bir milyar insanın hayatının bir parçası haline gelen değerli ve eğlenceli içeriklerle dolu bir platform. Bu platformda, birçok farklı video bulmak mümkün. Bugün, TikTok, içerik oluşturucuların yeteneklerini ve yaratıcılıklarını ücretli içerik olarak paylaşmalarının ve TikTok topluluğuyla bağlantılarını daha da derinleştirmelerinin yeni bir yolunu tanıtıyor: Series.

Series özelliği ile gelir elde etmek mümkün! 

Series, topluluğun otantik hikayeleri, uzmanlıkları ve deneyimlerini paylaşan içerik oluşturucular için uygun bir seçenek. İçerik oluşturucular, ücretli içerik koleksiyonları artık yayınlayabilirler. Her biri 20 dakikaya kadar uzun 80 video olacak şekilde daha uzun format sunar.

İçerik oluşturucular, Series içeriklerinin ne kadara mal olacağını seçebilirler. Series, içerik oluşturucuların izleyicileriyle daha da güçlü ilişkiler kurmalarını sağlıyor. Kullanıcılar, Series özelliğini, YouTube platformundaki ‘’Katıl’’ butonu olarak düşünebilir. 

Photo by Solen Feyissa on Unsplash

TikTok, yaratıcılığın ve ilişkilerin gelişebileceği bir ortam için çalıştıklarını belirtiyor. Bu yeni özellik, içerik oluşturucuların takipçileri ile etkileşim kurarken kendilerini değerli hissetmeleri için yeni yollar oluşturuyor. Şu anda, Series özelliği birkaç içerik üreticisi ile paylaşılıyor. Önümüzdeki günlerde tüm içerik üreticilerine gelmesi bekleniyor.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!