Twitter Blue Üyeleri Artık Reklam Geliri Sağlayabilecek

Twitter, Elon Musk’ ın satın almasıyla beraber para kazanmanın yollarını arıyor. İş insanı olmasıyla bilinen Elon Musk, Twitter’ı geliştirirken kullanıcıların para kazanmasını aynı zamanda platformun da gelir elde etmesini amaçlıyor. 

Twitter, Blue üyeliği olan kullanıcıların gelir elde edebileceklerini açıkladı. Kullanıcıların paylaşımlarına yapılan yorumların aralarında yer alacak olan reklamların, görüntülenme sayısına bağlı Twitter şirketinin ödeme yapacağını, Elon Musk bir tweet atarak açıkladı. 

Elon Musk’ın, bu yenilikle beraber içerik üreticilerin, Twitter’ da daha aktif olacağı yönünde bir öngörüsü var. Böylelikle içerik üreticilerin takipçileri de sürekli olarak aktif tutulmuş olacak. Özellikle yüksek takipçisi olan sanatçıların, ünlü kişilerin ve siyasetçilerin platformda pasif kalmasından şikayetçi olan Elon Musk, ilerleyen zamanlarda bu durumu çözmeyi başaracak mı?

Photo by Claudio Schwarz on Unsplash

Blue üyeliği; Türkiye, Fransa, İspanya, İtalya, Portekiz, Almanya ve Suudi Arabistan ülkelerinde aktif olarak hizmete açıldı. Bu ücretli özellikten sonra konuşulmaya başlayan bir diğer bilgide, Twitter’ın ödeme aracı olma yolunda adımlar attığına dair açıklamalar. Geçtiğimiz günlerde Elon Musk, kullanıcıların artık başka kullanıcılara para gönderebileceği yönünde açıklamalarda bulunmuştu. PayPal hizmetine benzer bir ara yüz tasarladıklarını hatta kripto paralarında dahil edildiği bir ödeme aracı olması planlanıyor. 

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!