WhatsApp uygulamasından yeni özellik! 

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, gruplarda bilinmeyen numaraları kaldıracağını duyurdu. 

Photo by AARN GIRI on Unsplash

WABetaInfo, yayınladığı haberde, WhatsApp gruplarında bulunan bilinmeyen numaralar için getirilen yeni özelliğe yer verdi. Duyurulan bu yeni özellikle beraber gruplarda, bilinmeyen numaralar yerine hesap isimleri yer alacak. ‘’Nasıl?’’ sorusu ise haberin detaylarında…

WhatsApp, bilinmeyen numaraları gruplardan kaldırdı

WABetaInfo, WhatsApp’ın yeni özelliğini duyurdu. Artık gruplarda, bilinmeyen numaralar yerine kişinin uygulamada kayıtlı olduğu isim bilgileri yer alacak. Böylelikle grup konuşmalarında numaraların kime ait olduğu belli olacak. 

WhatsApp, daha önce yayınladığı özellikte, konuşma gruplarında kişilerin profil fotoğraflarının yer aldığını duyurmuştu. Bu iki özellikle beraber gruplardaki kafa karışıklığının önüne geçmeyi amaçlıyor. 

WhatsApp, gruplar için sunduğu iki yeni özellikle kullanıcı deneyimini daha güvenli hale getirme amacı güdüyor. Gruplardaki karışıklığı önlemek için WhatsApp, artık 1024 kişiye kadar eklenmesine izin veriyor. Ayrıca, kayıtlı olmayan grup üyelerinin isimleri görünecek ve telefon numaralarını saklamayacak. WABetaInfo’ya göre, WhatsApp, işletme hesapları için telefon numarasını gizleme özelliği üzerinde çalışıyor.

Bu özellik şu anda iOS için WhatsApp 23.0.73 Beta sürümünde kullanılabilir. Ne zaman kararlı sürüme geleceği ise henüz belli değil. WhatsApp ayrıca, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları kabul edip sessize alarak engelleme özelliği üzerinde çalışıyor. Ancak bu aramalar, arama geçmişinde ve bildirimlerde hala görünür olacak.

Siz değerli okuyucularımızın bu konudaki düşüncelerini merak ediyoruz. Yorumlar bölümünde görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!