Elon Musk Yine Bir Özelliği Daha Ücretli Hale Getirdi: Tweetdeck!

Elon Musk bu seferde X Pro yani TweetDeck’ i ücretli hale getirdi. Yeni ismi ile X Pro (X Premium) olan TweetDeck, artık Blue abonelerin kullanımına sunulacak.

Musk, Twitter’ı satın almasıyla beraber firmanın tüm işleyişini değiştirmeye odaklı çalışmalar yürütüyor. Sürekli tepki çeken Elon Musk, kullanıcılara ücret dağıtırken ücret toplamayı da ihmal etmiyor. Şimdilerde ise X Pro (eski adıyla TweetDeck) sağlayıcısını ücretsiz abonelerin kullanımına kapattı.

X Pro (TweetDeck) artık ücretli bir hizmet oldu

Twitter kullanıcıları şu andan itibaren geçerli olan X Pro’ ya giriş yapmak için Blue (X Premium) aboneliğine sahip olmaları gerekecek.

Elon Musk öncesi TweetDeck kullanıcılara ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyorlardı. TweetDeck, kullanıcıların deneyimlerini iyileştiren bir yan sağlayıcı. TweetDeck, kişiselleştirilmiş sütunlar, planlanabilir tweetler, anahtar ve hashtag kelimelerini inceleyebilme gibi özellikleri kullanıcılara sunuyor. Popüler hesapların birçoğu bu yan sağlayıcıyı aktif olarak kullanmakta.

Twitter yani X firması kullanıcılara, X Pro ve X Premium hizmetini birlikte sunacak. X Pro ve X Premium Türkiye fiyatı toplamda bin 570 TL olarak belirlenmiş gözüküyor. Bu açıklamaların ardından kullanıcıların, Elon Musk’a ilettiği şikayetler oldukça artmış durumda.

X Pro’yu kullanmak isteyen kullanıcılar mecburen X Premium’u almak durumunda kalacak. Yoksa X Pro’nun sağladığı avantajlardan faydalanamayacaklar. Özellikle içerik üreticiler bu hizmet sağlayıcı ile birçok güncellemeye erken erişim sağlıyordu.

Uygulamanın çoğu hizmetini ücretli hale getiren Elon Musk ve X’in geleceği hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda bekliyoruz.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!