Instagram, Sohbet Robotu Üzerinde Çalışıyor: Kişilikli Yapay Zeka

Instagram kişiliğe sahip olan sohbet robotu üzerinde çalışmalara başladı.

Meta şirketi Microsoft ile yaptığı çalışmalar sonucu ortak bir dil geliştirdiklerini açıkladı. Kullanıcılar, Instagram üzerinden artık yapay zeka sohbet robotu ile etkileşim kurabilecekler.

30 Farklı Kişiliğe Sahip Sohbet Robotu

Yapay zeka ile çalışacak olan Instagram’ın sohbet robotu 30 farklı kişiliğe sahip olacak. Yeni gelen bu özellikle birlikte uygulamanın daha kullanışlı olması bekleniyor. Sohbet botu, kullanıcılara sorularını yanıtlamak, tavsiye vermek ve hatta arkadaşlık etmek için yardımcı olabilecek. Bu, özellikle sosyalleşmekten hoşlanmayan veya yalnız hisseden kullanıcılar için faydalı olacaktır.

Sohbet botu, kullanıcıların Instagram’ı daha verimli bir şekilde kullanmalarını da sağlayacak. Örneğin, kullanıcılar sohbet botunu fotoğraflarını düzenlemek, filtreler uygulamak ve hatta videolar oluşturmak için kullanabilecekler. Bu, kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerini ve daha yaratıcı içerikler oluşturmalarını sağlayacak.

Genel olarak, Instagram’a yapay zeka sohbet botunun gelmesi, uygulamayı daha kullanışlı, eğlenceli ve verimli hale getirecek. Bu, Instagram’ın kullanıcıları için daha çekici hale gelmesine ve daha fazla kullanıcı çekmesine yardımcı olacaktır.

30 farklı kişiliğe sahip olan robot, ünlü kişileri taklit ederek konuşabilecek. Aynı zamanda kullanıcılara sorular yönelebilecek hatta mesaj bile oluşturabilecek. Bu yeni özelliği Meta firması henüz açıklamadı. Ancak Alessandro Paluzzi tarafından sosyal medya platformlarında sızdırıldı.  

Yeni bir çalışma olan sohbet botları Bard, ChatGPT gibi firmalarla rekabet etmesi muhtemel gözüküyor. Kullanıcılara her geçen gün yeni deneyim kazandıran Instagram diğer sosyal medya platformlarının da önüne geçebilir.

Siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!