TikTok’ tan Yeni Özellik: Metin Gönderileri  

TikTok, içerik üretenlerin yaratıcılığını ifade etmelerine ve fikirlerini paylaşmak için yeni özellik olan metin gönderilerini tanıttı.

Metin gönderileri, içerik oluşturucuların TikTok’ta hikayelerini, şiirlerini, yemek tariflerini ve diğer yazılı içeriklerini paylaşmalarına olanak tanır. Metin gönderileri, TikTok’ta yaratıcılığınızı ifade etmenin ve paylaşmanın yeni bir yöntemi olacak.

Metin gönderilerini nasıl oluşturacağız?

Metin gönderilerini oluşturmak için, TikTok uygulamasını açarak kamera düğmesine dokunun. Ardından, “Metin” seçeneğini seçin ve gönderinizi yazmaya başlayın. Metin gönderinizin içeriğini yazdıktan sonra, çıkartmalar, etiketler, sesler ve arka plan renkleri ekleyebilirsiniz. Metin gönderinizi yayınladıktan sonra, takipçileriniz onu görebilir, beğenebilir, yorum yapabilir ve paylaşabilir.

Metin gönderileriyle, hikayelerinizi, şiirlerinizi, yemek tariflerinizi ve diğer yazılı içeriklerinizi TikTok’ta paylaşabilir ve takipçilerinizle bağlantı kurabilirsiniz. Ses eklemek, bir konumu etiketlemek, yorumları etkinleştirmek paylaşımlarınızda mümkün olacak. Bu özellikler, metin gönderilerinizin video veya fotoğraf gönderisi kadar dinamik ve etkileşimli olmasını sağlayacak.

Metin gönderilerini oluştururken yararlanabileceğiniz bazı özellikler:

  • Çıkartmalar
  • Etiketler ve Hashtag’ ler
  • Ses Ekleme
  • Farklı Arka Plan Renkleri
  • Taslak Oluşturma

TikTok’un yeni özelliği olan ‘’metin gönderileri’’ hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!