WhatsApp Duyurdu: Artık Yapay Zeka İle Çıkartma Oluşturabileceksiniz!

WhatsApp, kullanıcı deneyimini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Sürekli yeni özellikler sunan WhatsApp, yapay zeka kullanarak çıkartma oluşturabilecek.

WhatsApp, kullanıcıların metin açıklamalarını kullanarak yapay zeka (AI) çıkartmaları oluşturmasına olanak tanıyan yeni bir özelliği duyurdu. WABetaInfo’nun yayınladığı habere göre Android işletim sistemi kullanan kullanıcılara sınırlı olarak beta test 2.23.17.14 güncellemesinin geldiği belirtildi. Önümüzdeki haftalarda daha da fazla kullanıcıya ulaşacaktır.

WhatsApp, AI çıkartmaları için düğmeye bastı!

AI çıkartmalarını oluşturmak için, kullanıcılar önce çıkartma sekmesine gitmelidir. Ardından, klavyeyi açmak için klavye simgesine dokunmalıdırlar. Ekranda yeni bir “Oluştur” düğmesi görünecektir. Bu seçeneği seçtiklerinde çıkartma oluşturmak için bir açıklama girilmesi istenecektir. Açıklamaya o an ki ruh halinizi betimleyen bir kelime yazabilirsiniz.

WhatsApp, daha önceden oluşturulan birçok AI çıkartması sunuyor olacak. Böylelikle oluşturmadan da çıkartmayı paylaşabilecekler.

Çıkartmaların hepsi Meta firması tarafından güvenli bir teknoloji kullanılarak oluşturulduğu belirtiliyor. Yine de uygun görmediğiniz sakıncalı çıkartmaları Meta firmasına bildirebileceksiniz. Çıkartmaların hangisinin AI tarafından oluşturulduğunu anlamanıza yarayan etiketler de yer alacak.

WhatsApp mesajlaşma deneyimini sürekli olarak geliştirdiğini ve daha ilgi çekici hale getirmeyi amaçladığını görüyoruz. Peki ya siz WhatsApp uygulaması ve yeni gelecek olan bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!