WhatsApp, Web Sürümüne Ekran Kilidi Özelliği Getiriyor!

Mesajlaşma platformu olan WhatsApp, web sürümüne ekran kilidi özelliği getiriyor. Özellik, kullanıcıların ortak alanlarda WhatsApp’larını açık unutmuş olsalar bile mesajlarının gizli kalmasını sağlayacak.

WhatsApp’ın ekran kilidi özelliği, kullanıcıların mesajlarının gizli kalmasını sağlamanın yanı sıra, cihazlarının güvenliğini de sağlayacak. Özellik, WhatsApp’ın web sürümünü açmak için bir şifre girmenizi gerektirecek. Bu, kullanıcıların cihazları çalınsa veya kaybolsa bile mesajlarının gizli kalmasını sağlayacak.

Ekran kilidi özelliği şu anda beta sürümünde test ediliyor, ancak yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Özellik, WhatsApp, web sürümünü daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

Yeni Özellik Nasıl Kullanılacak?

Yeni özelliğe, Ayarlar kısmında bulunan Gizlilik bölümünde yer alacak. Seçeneği aktifleştirerek şifre belirleyebilirsiniz. Eğer şifreyi unutursanız, WhatsApp Web’den çıkış yaparak QR kodunu tekrar okutup giriş yapmanız yeterli olacak.

WhatsApp’ın ekran kilidi özelliği, kullanıcıların mesajlarının gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya yardımcı olacak. Özelliğin yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bu tarz güncellemeleri nasıl buluyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!