Whatsapp, Yeni Mesajlaşma Özelliğini Duyurdu!

Whatsapp, her geçen gün yeni özelliklerle kullanıcılara farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Şimdilerde ise Whatsapp, anlık görüntülü mesaj özelliğini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp, sohbet etme deneyimini geliştirmek için yeni bir özellik ekledi. Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar WhatsApp’ta mesajlaşırken video çekebilecek ve görüntülü mesaj gönderebilecekler. Görüntülü mesajlar, 60 saniye ile sınırlı olacak. Görüntülü mesajları atarken ön ve arka kamera geçişi de yapabileceksiniz. Aynı zamanda videolar ilk açıldığında sessiz mod olarak oynatılacak. Videoya dokunulduğunda sesli olarak dinleyebileceksiniz.

Whatsapp görüntülü mesaj özelliği nasıl kullanılacak?

Görüntülü mesaj özelliğini anlattık. Peki ya nasıl kullanılacak? Aşağıdaki adımları izleyerek görüntülü mesaj özelliğini kullanabilirsiniz.

  1. WhatsApp’ı açın ve mesajlaşmak istediğiniz kişiyi seçin.
  2. Mesaj kutusuna dokunun ve ardından kamera simgesine dokunun.
  3. Video kaydetmek için kayıt düğmesine dokunun ve kaydetmeyi bitirdiğinizde bırakın.
  4. Görüntülü mesajı göndermek için gönder düğmesine dokunun.

Görüntülü mesajları, sesli mesajlar gibi kullanabilirsiniz. Örneğin, bir arkadaşınıza günaydın demek için veya bir aile üyesine bir anınızı paylaşmak için görüntülü mesaj gönderebilirsiniz.

Görüntülü mesajlar, WhatsApp’ın sohbet etme deneyimini geliştirmenin harika bir yoludur. Bu yeni özelliği kullanarak, sevdiklerinizle daha kişisel bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!