X (Twitter) Yeni Özelliği Olan Dating’i Tanıttı!

Elon Musk, X (Twitter)’e dating özelliği getiriyor. İsteyen kullanıcılar artık platforma Tinder gibi flört edebilecek. İşte detaylar!

Son günlerde oldukça sık güncellemeler yapan X, son güncelleme ile herkesi şaşırttı. Popüler olan platform, Tinder gibi kullanıcılara flört edebilecekleri özellikle geldi. Bazı bireyler için oldukça ilgi çekici olan bu özellik Twitter’ ın konseptini oldukça değiştirecek gibi gözüküyor.

Elon Musk Çöpçatanlığa Başladı!

Elon Musk, Twitter’ı çöpçatan uygulaması Tinder’ a benzetmeye çalışıyor gibi gözüküyor. Ayrıca yeni gelen bu dating özelliği henüz test aşamasında olmakla beraber ücretli de olacak. İlgi duyulan kullanıcıya özel olarak kalp emojisi göndererek karşı tarafın onayı ile özel sohbet odasında görüşmeye başlayabilecekler.

X (Twitter)’ in güncel özelliği yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulacak. ‘’Süper Takip’’ özelliği ile kullanıcılar etkileşim içinde kalabilecekler. Platform, etkileşim kurmak istediğiniz her hesap için ayrı ücret yansıtacak. Elon Musk, potansiyel aşıkların kavuşması için her bir kullanıcı adına 3 dolarlık ücret talep edecek.

Twitter’ı satın aldıktan sonra hemen hemen her gün gündemde olan Elon Musk, uzunca bir süre yine gündemde kalacak gibi gözüküyor. Yeni gelen özellik dating ile ilgili görüşleriniz neler? X (Twitter), Tinder uygulaması kadar rağbet görecek mi? Yorumlarda buluşalım.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!