YouTube, Reklamları Sonuna Kadar İzletecek!

YouTube, reklamları artık sonuna kadar izlenecek! YouTube, Premium aboneliği olmayan kullanıcılarını üzecek haberin detayları aşağıda!

Popüler video platformu olan YouTube, Premium abonelik sistemi getirerek reklamları ortadan kaldırmış kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımıştı. Premium aboneliği bulunmayan kullanıcılar ise reklamlara maruz kalmaya devam etti. Ancak ‘’Reklamı Atla’’ seçeneği ile izlenilen içeriğe devam etme şansı da sundu.

Mevcut ekonomi şartlarında reklamları atla seçeneği ile ücretsiz video izleme şansını insanlara sunan YouTube, yapacağı güncelleme ile daha fazla premium üyelik hedeflediğini gösteriyor.

YouTube, ‘’Reklamı Atla’’ butonunu küçültüyor!

Güncellemenin en can alıcı detayı ise şöyle; YouTube yapacağı ara yüz güncellemesinde “Reklamı Atla” butonunu daha da küçülteceğini duyurdu. YouTube, zaten çoğu kullanıcı için bulunması bir hayli zor olan “Reklamı Atla” butonunu daha da küçülterek, kullanıcıların reklamsız video izleme deneyimini kısıtlamaya yönelik bir güncelleme ile gündeme geldi.

Mevcut arayüzde bile reklamı atla butonunu görmede zorlanan kullanıcılar varken yeni gelecek güncelleme ile butonun daha da küçülmesi reklamları kesintisiz izlemeye itiyor. Bu konu ile ilgili yapılan açıklamalar YouTube Premium’un üyelik sayısını artırmak değil tamamen ‘arayüz’ güncellemesi olarak belirtilmekte. YouTube’un son zamanların en stratejik güncellemesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!