Instagram, ‘’Yakın Arkadaşlar’’ Özelliğine Bir Yenisini Daha Ekledi! 

Instagram’ın ‘’Yakın Arkadaşlar’’ özelliği artık hikayeye özgü değil! Platform, kişiselleştirilmiş güncellemelerle yine karşımızda! 

Sosyal medya kullanıcıları her gönderiyi takipçileriyle paylaşmak istemeyebilir. Instagram platformu da bu durumu göz önünde bulundurarak hikayeleri sadece belirlenen kişilere gösterme özelliği getirmişti. Meta şirketi, bu özelliği artık gönderilere de uyguluyor. 

Instagram’da istediğiniz kişilere özel bir hesap oluşturabileceksiniz! 

Meta şirketi, kullanıcıların istediği kişilere özel hikaye paylaşım özelliğini 2018 yılında duyurmuştu. Şimdilerde ise gönderi ve hatta yayın açma özelliklerini istediğiniz kişilere özel olarak paylaşabilecek güncellemeyi duyurdu! 

Bir Meta sözcüsü yaptığı açıklamada“Belirli ülkelerdeki kişilerin yayın gönderilerini yakın arkadaşlarıyla paylaşma yeteneğini test ediyoruz. Böylece topluluğumuzun kendilerini ifade etmesinin ve Instagram’da bağlantı kurmasının yeni yollarını her zaman araştırıyoruz” dedi. Yapılan açıklamada Meta firması bu özelliği belirli ülkelerde test ediyor.

Instagram, Yakın Arkadaş özelliğinin alanını genişleterek ‘’finsta’’ hesabını da mevcut hesabın içerisine almış oluyor. Kullanıcılar böylelikle alternatif hesaplara ihtiyaç duymayacak. 

Siz yeni güncelleme hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmında görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!