Popüler Sosyal Medya Platformu Olan Instagram’dan Influencerlar’ı Sevindiren Özellik!

Instagram, Influencerlar’ı ve işletme sahiplerini sevindiren özellik ile geldi. Detaylar için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Kullanıcıların sıklıkla vakit geçirdiği Instagram uygulaması hemen hemen her gün güncelleme haberi ile karşımızda. Son güncelleme haberi ise özellikle popüler hesapları sevindirecek gibi gözüküyor. Instagram’ ın yeni özelliği ile artık yorumları paylaşabileceksiniz!  

Takipçilerinizin yorumlarını hikayenize ekleyebileceksiniz!

Instagram’dan büyük kolaylık! Artık takipçilerinizin yorumlarını ‘’story’’ kısmında paylaşabileceksiniz. Kullanıcılarının geri dönüşlerini dikkate alan Instagram bu sefer etkileşimi artıracak aynı zamanda influencerlar ve işletmelerin de sıklıkla kullanacağı bir özellikle geliyor.

Kullanıcılar bu özellikle beraber yorumlarını hikayelerine ekleyebilecek. Özelliğin nasıl gözüktüğü ile ilgili görseli aşağıda sizlerle paylaştık. Görselde gözüktüğü gibi yorum kısmını sola kaydırmanızla hikayenizde paylaşmak için bir seçenek çıkacak. O seçeneği seçtiğinizde yorumu çıkartma gibi paylaşabileceksiniz. Yine oldukça popüler olan TikTok ve YouTube platformlarında bu özellik mevcut.

Güncellemenin geneline bakıldığında, yeni gelen yorum özelliği, etkileşimi bir hayli artıracak gibi gözüküyor. Özellikle popüler kullanıcılar ve mavi tikli hesapların sıklıkla kullanacağı bu özellik büyüme yolunda olan işletmeler içinde oldukça güzel bir gelişme gibi gözüküyor.

Instagram’ın yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!