Spotify’dan Kullanıcılarını Üzen Haber! Sık Kullanılan Özelliği Ücretli Oldu ! 

Spotify, diğer platformlara uyarak kullanıcılarını üzen haberi verdi. Spotify’ın sık kullanılan bir özelliği ücretli oldu. Detaylar haberin devamında!

Popüler müzik platformu olan Spotify, Premium kullanıcılara platformda özgürce ve sınırsız bir müzik deneyimi sunuyor. Şirket şimdilerde Premium müşteri kitlesini artırmaya yönelik testler yapıyor.

Elon MuskTwitter’ı satın almasıyla çoğu özelliğini sadece Premium kullanıcılara sundu. Diğer platformlarda bu taktiği uygulayarak müşteri kitlesini ücretli aboneliğe çevirmeye çalıştı.

Spotify’da şarkı sözlerini sadece Premium aboneler görüntüleyebilecek

Spotify şarkı sözlerini tüm kullanıcılara açık olarak sunuyordu. Şimdilerde şirket şarkı sözlerini sadece Premium kullanıcılara sunmayı hedefliyor. Kullanıcılar, Spotify’ın bu yeni özelliğini eleştiren paylaşımlar yaptı. ABD’de de bazı kullanıcılar, şarkı sözleri kısmında  “Spotify Premium ile şarkı sözlerinin keyfini çıkarın”  mesajı aldıklarını iletti.

Konuyla ilgili konuşan Spotify’ın PR yöneticisi CJ Stanley, bu değişikliği test ettiklerini duyurdu. “Spotify’da rutin olarak bir dizi test gerçekleştiriyoruz, bu testlerin bazıları daha geniş kullanıcı deneyiminin önünü açıyor, diğerleri ise yalnızca önemli bir öğrenme işlevi görüyor” dedi.

Spotify, geçtiğimiz aylarda abonelik ücretlerini artırmasından hemen sonra şarkı sözlerini görüntülemek isteyenlere Premium abonelik şartı koşuyor. Premium abonelik ücreti aylık 29,99 TL’den 39,99 TL’ye çıkarıldı. 39,99 TL olan Duo abonelik ücreti ise 59,99 TL’ye olarak belirlendi.

Peki siz Spotify’ın ‘’şarkı sözlerini” sadece Premium abonelerine sunması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!