X’e Sesli ve Görüntülü Görüşme Özelliği Geliyor!

Popüler sosyal medya platformu olan X (Twitter), Elon Musk tarafından sürekli yeniliklerle karşımızda! Elon Musk’ ın son paylaşımlarında yer alan yeni güncelleme sesli ve görüntülü görüşme özelliği!  Detaylar haberin devamında.

Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra platformu değiştirmeye yönelik adımlar atıyor. İlk olarak logo tasarımında mavi kuşa veda ettik. Daha sonra platformun ismi değişerek X adını aldı. Elon Musk, şimdilerde ise sesli ve görüntülü görüşme özelliğini duyurdu.

Elon Musk duyurdu! X’te sesli ve görüntülü görüşme yapabileceksiniz!

Elon Musk, paylaşımında sesli görüntülü görüşme özelliğinin geleceğini duyurdu. Bu özellik iOS, Mac, Android ve diğer işletim sistemlerinde yer alacak. Özellik telefon numarası gerektirmeden kullanılabilecek. Bu nedenle kullanıcılar tarafından tercih edilebilir gözüküyor. Özelliğin çıkış tarihi ise henüz belli değil.

X’in tasarımcısı Andrea Conway, bir gönderisinde, yeni özellikle ilgili görselleri geçtiğimiz ay paylaşmıştı. Musk tarafından bu özellikle ilgili henüz bir görsel yayınlanmadı. Ancak Andrea Conway, yaptığı paylaşımla sesli ve görüntülü görüşme özelliği hakkında ufak ipuçlarını kullanıcılara sundu.

DM bölümünün sağ üst köşesinde yer alan telefon simgesine tıklayın. Açılan pencere üzerinden sesli ve görüntülü görüşme özelliğini kullanabilirsiniz.

X’in sesli ve görüntülü görüşme özelliği hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bu yazıyı paylaş:

bunları da beğenebilirsin
En çok okunanlar

what you need to know

in your inbox every morning
MacBook Pro on white surface

Farkında ol!

Mail bültenimizle gündemi kaçırma!